Informatie

Landelijk gelegen half vrijstaande woning met garage/schuur op een riant perceel 1.021 m²! De woning is gelegen nabij bosgebieden en biedt een goede uitvalsbasis ten opzichte van de snelweg A2 en A73. 

Deze ruime woning biedt u op de begane grond een doorzon L-vormige woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 4 slaapkamers. De riante tuin is gelegen op het zuid-oosten en biedt u voldoende privacy. De woning is aan de achterzijde vrij gelegen. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CB030
Adres: Diergaarderstraat Zuid 30
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 1021 m².
Inhoud: ca. 371 m³ (excl. schuur).
Woonoppervlakte: ca. 105 m².
Kozijnen: Houten kozijnen, gedeeltelijk rolluiken.
Warmwater/verwarming: CV ketel (gehuurd, 1999).
Ligging tuin: zuid-oost. 
Dak vernieuwd/geïsoleerd in 2011.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Doorzon L-vormige woonkamer (ca. 3,80m x 4,45m + 3,10m x 2,85m) met openslaande pui welke u toegang biedt tot het ruime terras. Keuken (ca. 2,87m x 3,60m) in wandopstelling voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en diepvries. Bijkeuken (ca. 8 m²) voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Toiletruimte. 

1e verdieping: Overloop. 4 keurige slaapkamers (ca. 3,98m x 2,85m en 3,40m x 4,45m en 2,00m x 2,00m en 2,87m x 3,60m). 

Tuin: Riante tuin voorzien van een ruime oprit, garage/schuur (ca. 6,14m x 4,11m), terras en diversiteit aan planten/struiken/bomen/bloemen. De tuin is gesitueerd op het zuid-oosten, met vrij uitzicht over de akkers!

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.