Informatie

Landelijk gelegen half vrijstaande woning met garage/schuur op een riant perceel 1.021 m²! De woning is gelegen nabij bosgebieden en biedt een goede uitvalsbasis ten opzichte van de snelweg A2 en A73. 

Deze ruime woning biedt u op de begane grond een doorzon L-vormige woonkamer, keuken, bijkeuken en badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 4 slaapkamers. De riante tuin is gelegen op het zuid-oosten en biedt u voldoende privacy. De woning is aan de achterzijde vrij gelegen. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CB030
Adres: Diergaarderstraat Zuid 30
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 1021 m².
Inhoud: ca. 371 m³ (excl. schuur).
Woonoppervlakte: ca. 105 m².
Kozijnen: Houten kozijnen, gedeeltelijk rolluiken.
Warmwater/verwarming: CV ketel (gehuurd, 1999).
Ligging tuin: zuid-oost. 
Dak vernieuwd/geïsoleerd in 2011.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Doorzon L-vormige woonkamer (ca. 3,80m x 4,45m + 3,10m x 2,85m) met openslaande pui welke u toegang biedt tot het ruime terras. Keuken (ca. 2,87m x 3,60m) in wandopstelling voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en diepvries. Bijkeuken (ca. 8 m²) voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel. Toiletruimte. 

1e verdieping: Overloop. 4 keurige slaapkamers (ca. 3,98m x 2,85m en 3,40m x 4,45m en 2,00m x 2,00m en 2,87m x 3,60m). 

Tuin: Riante tuin voorzien van een ruime oprit, garage/schuur (ca. 6,14m x 4,11m), terras en diversiteit aan planten/struiken/bomen/bloemen. De tuin is gesitueerd op het zuid-oosten, met vrij uitzicht over de akkers!

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!