Informatie

Optimaal genieten van ruimte, rust en privacy in deze riante vrijstaande woning met dubbele garage! Dit landhuis is gelegen op een riant perceel van maar liefst 1.320 m².

Deze perfect onderhouden woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, tuinkamer, ruime leefkeuken, bijkeuken, tuinkamer met veel lichtinval, riante slaapkamer en badkamer. De 1e verdieping biedt u 2 ruime slaapkamers en bergruimte. De ruime tuin met terras en riant gazon complimenteerd deze woning. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CB022
Adres: Diergaarderstraat Zuid 22
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1987.
Perceeloppervlakte: 1320 m².
Inhoud woonhuis en garage: ca. 795 m³.
Woonoppervlakte: ca. 172 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbelglas, rolluiken.
Warmwater/verwarming: Nefit HR combi CV ketel (2005, eigendom).
De woonkamer / gehele 1e + 2e verdieping is voorzien van airco. 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van een garderobe. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 39 m²) voorzien van airco, vloerverwarming, schuifpui welke u toegang biedt tot de tuinkamer en een mooie plavuizen vloer. Lichte tuinkamer voorzien van grote raampartijen, zonnescreen, schuifpui welke u toegang biedt tot het buitenterras. Ruime leefkeuken (ca. 15m²) voorzien van een aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. De keuken opstelling is voorzien van een 4 pits gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. De vloer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Bijkeuken voorzien van een keukenblok en de aansluiting voor de wasmachine / wasdroger. Ruime slaap-/hobby-/kantoorruimte (ca. 14 m²) voorzien van een mooie parketvloer. Badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en vloerverwarming. Ruime dubbele garage (ca. 33 m²) voorzien van 2 sectionale poorten welke elektrisch bedienbaar zijn. 

1e verdieping: Geheel voorzien van airco. Overloop met laminaatvloer. 2 ruime slaapkamers (ca. 25 m², 16m²) beide voorzien van een mooie laminaatvloer en 1 voorzien van een wastafel en kleedruimte. Bergruimte.

Tuin: Riante onderhoudsvriendelijke, geheel omheinde tuin is voorzien van een ruim terras, tuinhuis (ca. 10 m²) en een riant gazon. De tuin biedt u voldoende privacy.

Definitief energielabel: C.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!