Informatie

Optimaal genieten van ruimte, rust en privacy in deze riante vrijstaande woning met dubbele garage! Dit landhuis is gelegen op een riant perceel van maar liefst 1.320 m².

Deze perfect onderhouden woning is op de begane grond voorzien van een ruime woonkamer, tuinkamer, ruime leefkeuken, bijkeuken, tuinkamer met veel lichtinval, riante slaapkamer en badkamer. De 1e verdieping biedt u 2 ruime slaapkamers en bergruimte. De ruime tuin met terras en riant gazon complimenteerd deze woning. De woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CB022
Adres: Diergaarderstraat Zuid 22
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 359.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1987.
Perceeloppervlakte: 1320 m².
Inhoud woonhuis: ca. 660 m³ (excl. garage).
Inhoud garage: ca. 129 m³.
Woonoppervlakte: ca. 180 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbelglas, rolluiken.
Warmwater/verwarming: Nefit HR combi CV ketel (2005, eigendom).
De woonkamer / gehele 1e + 2e verdieping is voorzien van airco. 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van een garderobe. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 39 m²) voorzien van airco, vloerverwarming, schuifpui welke u toegang biedt tot de tuinkamer en een mooie plavuizen vloer. Lichte tuinkamer voorzien van grote raampartijen, zonnescreen, schuifpui welke u toegang biedt tot het buitenterras. Ruime leefkeuken (ca. 15m²) voorzien van een aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling. De keuken opstelling is voorzien van een 4 pits gasfornuis, elektrische oven, afzuigkap en koelkast. De vloer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Bijkeuken voorzien van een keukenblok en de aansluiting voor de wasmachine / wasdroger. Ruime slaap-/hobby-/kantoorruimte (ca. 14 m²) voorzien van een mooie parketvloer. Badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, vaste wastafel en vloerverwarming. Ruime dubbele garage (ca. 33 m²) voorzien van 2 sectionale poorten welke elektrisch bedienbaar zijn. 

1e verdieping: Geheel voorzien van airco. Overloop met laminaatvloer. 2 ruime slaapkamers (ca. 25 m², 16m²) beide voorzien van een mooie laminaatvloer en 1 voorzien van een wastafel en kleedruimte. Bergruimte.

Tuin: Riante onderhoudsvriendelijke, geheel omheinde tuin is voorzien van een ruim terras, tuinhuis (ca. 10 m²) en een riant gazon. De tuin biedt u voldoende privacy.

Definitief energielabel: C.

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.