Informatie

Vrijstaand woonhuis met garage gelegen aan platsoen op een rustige/kindvriendelijke locatie! Deze riante woning is op de begane grond voorzien van een ruime en lichte L-vormige woonkamer en een woonkeuken voorzien van alle gemakken. De 1e verdieping biedt u 4 ruime slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte. De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap en biedt u een volwaardige 5e slaapkamer. Riante tuin met voldoende privacy waarin u heerlijk kunt vertoeven. Voorzijde vrij gelegen met uitzicht over plantsoen.

Nabij een basisschool, winkelcentrum, Roerdal, Nationaal Park De Meinweg en de Maasplassen. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn snel te bereiken (A2 en de A73).

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Collegiale verkoop:

Jos Ritzen Makelaardij & Assurantiën: Hoofdstraat 62, 6051 AM Maasbracht

Peters & Jacobs Register Makelaars Taxateurs: Schoolstraat 1, 6102 AD Echt

Lees meer
Referentie nummer: 6074HW008
Adres: Von Hasseltstraat 8
Woonplaats: Melick
Postcode: 6074HW
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: oorspronkelijk 1996.
Perceeloppervlakte: 455 m².
Woonoppervlakte: ca. 147 m².
Inhoud woonhuis: ca. 553 m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2010, eigendom).
Ligging tuin: Westen.
Definitief energielabel: B. 
 

Begane grond: Entreehal. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime,lichte L-vormige woonkamer (totaal ca. 45 m²) met schuifpui welke u toegang biedt tot het buitenterras. De woonkamer is voorzien van een mooie eiken parketvloer. Woonkeuken (ca. 4,64m x 2,89m) ingericht met koelkast, diepvries, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven en ruime provisiekast. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer. Inpandige ruime garage (ca. 3,05m x 6,31m) voorzien van een wasmachine/wasdroger aansluiting en tegelvloer. 

1e verdieping: Overloop. 4 ruime slaapkamers (ca. 3,52m x 3,71m en 4,40m x 2,89m en 2,76m x 4,85m en 2,98m x 8,00m) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Mooie badkamer (ca. 2,69m x 2,84m) ingericht met een ligbad, douchecabine en 2 wastafels. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Separate toiletruimte. 

2e verdieping: Middels vaste trap is de 5e slaapkamer/hobbyruimte bereikbaar.

Tuin: Ruime tuin welke u voldoende privacy biedt. De tuin is ingericht met een terras voorzien van een zonnescherm, riant gazon, houten tuinberging (ca. 1,85m x 3,06m) voorzien van een sauna, planten borders en een prieeltje (ca. 2,90m x 2,94m). Lands de woning is er een zij ingang. 

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.