Informatie

Vrijstaand woonhuis met garage gelegen aan platsoen op een rustige/kindvriendelijke locatie! Deze riante woning is op de begane grond voorzien van een ruime en lichte L-vormige woonkamer en een woonkeuken voorzien van alle gemakken. De 1e verdieping biedt u 4 ruime slaapkamers, badkamer en separate toiletruimte. De 2e verdieping is bereikbaar middels vaste trap en biedt u een volwaardige 5e slaapkamer. Riante tuin met voldoende privacy waarin u heerlijk kunt vertoeven. Voorzijde vrij gelegen met uitzicht over plantsoen.

Nabij een basisschool, winkelcentrum, Roerdal, Nationaal Park De Meinweg en de Maasplassen. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn snel te bereiken (A2 en de A73).

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Collegiale verkoop:

Jos Ritzen Makelaardij & Assurantiën: Hoofdstraat 62, 6051 AM Maasbracht

Peters & Jacobs Register Makelaars Taxateurs: Schoolstraat 1, 6102 AD Echt

Lees meer
Referentie nummer: 6074HW008
Adres: Von Hasseltstraat 8
Woonplaats: Melick
Postcode: 6074HW
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: oorspronkelijk 1996.
Perceeloppervlakte: 455 m².
Woonoppervlakte: ca. 147 m².
Inhoud woonhuis: ca. 553 m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen, dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2010, eigendom).
Ligging tuin: Westen.
Definitief energielabel: B. 
 

Begane grond: Entreehal. Toiletruimte voorzien van een fonteintje. Ruime,lichte L-vormige woonkamer (totaal ca. 45 m²) met schuifpui welke u toegang biedt tot het buitenterras. De woonkamer is voorzien van een mooie eiken parketvloer. Woonkeuken (ca. 4,64m x 2,89m) ingericht met koelkast, diepvries, vaatwasser, gasfornuis, afzuigkap, elektrische oven en ruime provisiekast. De woonkeuken is voorzien van een tegelvloer. Inpandige ruime garage (ca. 3,05m x 6,31m) voorzien van een wasmachine/wasdroger aansluiting en tegelvloer. 

1e verdieping: Overloop. 4 ruime slaapkamers (ca. 3,52m x 3,71m en 4,40m x 2,89m en 2,76m x 4,85m en 2,98m x 8,00m) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Mooie badkamer (ca. 2,69m x 2,84m) ingericht met een ligbad, douchecabine en 2 wastafels. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Separate toiletruimte. 

2e verdieping: Middels vaste trap is de 5e slaapkamer/hobbyruimte bereikbaar.

Tuin: Ruime tuin welke u voldoende privacy biedt. De tuin is ingericht met een terras voorzien van een zonnescherm, riant gazon, houten tuinberging (ca. 1,85m x 3,06m) voorzien van een sauna, planten borders en een prieeltje (ca. 2,90m x 2,94m). Lands de woning is er een zij ingang. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!