Informatie

Mooie sfeervolle instapklare woning met vrijstaande garage op loopafstand van vele voorzieningen, winkels en school.

De begane grond is voorzien van een lichte L-vormige woonkamer met parketvloer, een recentelijk gemoderniseerde keuken en ruime bijkeuken. Op de 1e verdieping bevind zich een moderne badkamer en 3 keurige slaapkamers. In de zonnige onderhoudsvriendelijke tuin welke voorzien is van een ruim terras met overkapping, mooie struiken en planten is het heerlijk vertoeven. De tuin biedt u optimale privacy.  

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102AV032
Adres: Hubertusstraat 32
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1965. Geheel gemoderniseerd.
Perceeloppervlakte: 240 m².
Inhoud: ca. 425 m².
Woonoppervlakte: ca. 105 m². 
Kozijnen: Hardhouten / kunststof kozijnen, dubbele beglazing.  
Verwarming/warmwater: CV- Combi ketel (Netfit topline 2008).
Ligging tuin: Zuid.

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal. Lichte L-vormige woonkamer (ca. 6,90m x 3,18m en 3,76m x 2,93m). De moderne keuken (ca. 3,93m x 2,98m) voorzien van een wandopstelling met een inductie kookplaat, vaatwasser, combi oven afzuiging en kookeiland met eetbar. Bijkeuken (ca. 8 m²) met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Ruime garage (ca. 5,22m x 4,50m x 2,40m) met elektrische poort.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 keurige slaapkamers (ca. 3,51m x 2,35m en 3,54m x 3,09m en 3,25m x 2,91m) alle voorzien van een mooie laminaatvloer. De moderne complete badkamer beschikt over een ligbad, hangtoilet, inloopdouche en een wastafel. 

2e verdieping: De 2e verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. Hier bevindt zich een ruime bergzolder. 

Tuin: Zonnige onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden, met terras, overkapping, garage en berging.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!