Informatie

Mooie sfeervolle instapklare woning met vrijstaande garage op loopafstand van vele voorzieningen, winkels en school.

De begane grond is voorzien van een lichte L-vormige woonkamer met parketvloer, een recentelijk gemoderniseerde keuken en ruime bijkeuken. Op de 1e verdieping bevind zich een moderne badkamer en 3 keurige slaapkamers. In de zonnige onderhoudsvriendelijke tuin welke voorzien is van een ruim terras met overkapping, mooie struiken en planten is het heerlijk vertoeven. De tuin biedt u optimale privacy.  

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6102AV032
Adres: Hubertusstraat 32
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) € 223.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1965. Geheel gemoderniseerd.
Perceeloppervlakte: 240 m².
Inhoud: ca. 425 m².
Woonoppervlakte: ca. 105 m². 
Kozijnen: Hardhouten / kunststof kozijnen, dubbele beglazing.  
Verwarming/warmwater: CV- Combi ketel (Netfit topline 2008).
Ligging tuin: Zuid.

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal. Lichte L-vormige woonkamer (ca. 6,90m x 3,18m en 3,76m x 2,93m). De moderne keuken (ca. 3,93m x 2,98m) voorzien van een wandopstelling met een inductie kookplaat, vaatwasser, combi oven afzuiging en kookeiland met eetbar. Bijkeuken (ca. 8 m²) met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Ruime garage (ca. 5,22m x 4,50m x 2,40m) met elektrische poort.

1e verdieping: Overloop met toegang tot 3 keurige slaapkamers (ca. 3,51m x 2,35m en 3,54m x 3,09m en 3,25m x 2,91m) alle voorzien van een mooie laminaatvloer. De moderne complete badkamer beschikt over een ligbad, hangtoilet, inloopdouche en een wastafel. 

2e verdieping: De 2e verdieping is te bereiken middels een vlizotrap. Hier bevindt zich een ruime bergzolder. 

Tuin: Zonnige onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuiden, met terras, overkapping, garage en berging.

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.