Informatie

Op een rustige landelijke locatie nabij bosgebieden en de Duitse grens gelegen perfect onderhouden royaal vrijstaand woonhuis met inpandige garage. De woning biedt o.a. een  woonkeuken met luxe aanbouwkeuken, bijkeuken, ruime woonkamer en royale garage. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. Op de 1e verdieping vindt u 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer.  De woning is in 2000 gebouwd en dus wat betreft onderhoud en energievoorziening up-to-date. De gehele woning is onderkelderd. De zeer fraaie en landelijke royale achtertuin met terrassen en een diversiteit aan beplanting biedt u optimale privacy. Zowel de woning als de garage zijn geheel voorzien van dubbele beglazing en ingebouwde rolluiken. Het onderhavige perceel is maar liefst 2.082 m² groot.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105EV023
Adres: Schellaertstraat 23
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105EV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 489.000  k.k
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 2000.
Oppervlakte grond: 2.082 m².
Woonoppervlakte: ca. 228 m².
Inhoud: ca.1215 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen, dubbele beglazing, ingebouwde rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV-ketel.
Ligging tuin: Oost.

Souterrain: Verdeeld in portaal en 2 kelder ruimtes (ca. 12, en 19 m² groot) en ruime hobby ruimte (ca 52 m² groot).

Begane grond: Ruime entreehal met tegelvloer en mooie houten trapopgang naar de 1e etage. Toilet met fonteintje. De ruime en lichte woonkamer (ca. 57 m²) met haardpartij is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Middels tuindeuren heeft men toegang naar de achtertuin. Mooi afgewerkt en overdekt. De woonkeuken (ca. 20 m²) met luxe witte aanbouwkeuken geplaatst in een hoekopstelling is voorzien van een elektrische oven, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en apothekerskast. De vloer is voorzien van dezelfde tegelvloer als in de woonkamer en hal. Tevens is deze voorzien van vloerverwarming. Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en keukenblokje. Inpandige garage met tegelvloer en elektrische sectonaal poort.

1e verdieping: Royale overloop met laminaatvloer. De verdieping telt 4 ruime slaapkamers (ca. 4.88m x 6.09m, 3.43m x 5.17m, 4.05m x 5.14m, 7.37m x 4.88m) met laminaatvloeren. De moderne badkamer voorzien van douche cabine, ligbad en dubbele wastafel. Separaat toilet met fonteintje.

2e Verdieping: Bereikbaar via vlizotrap. Het betreft een bergzolder met HR combi CV-ketel.

Tuin: Door de vrije ligging vindt u hier natuurlijk optimale privacy. De tuin is voorzien van een zeer royaal terras, royaal gazon met diverse boomopstand en een ruime berging. Ruime gemetselde tuinberging met garage poort (ca. 3.50m x 6.94m groot).

Zeer rustig gelegen tegenover een plantsoen.

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.