Informatie

Optimaal genieten in deze rustig gelegen vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage op een riant perceel van 2095m²!  

Deze instapklare woning is voorzien van een lichte/L-vormige woonkamer met optimaal tuincontact en moderne keuken voorzien van alle gemakken. De 1e verdieping biedt u 3 keurige slaapkamers en een mooie badkamer. De riante tuin op het zuid-oosten en biedt u voldoende privacy en de mogelijkheden tot het houden van dieren. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CE115
Adres: Kerkweg 115
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CE
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1955
Perceeloppervlakte: 2095m².
Inhoud: ca. 525m³.
Woonoppervlakte: ca.129m².
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen, grotendeels dubbelglas, gedeeltelijk rolluiken.
Warmwater/verwarming: HR combi CV ketel (2013, eigendom).
Isolatie: Spouwmuur.

Souterrain: Berg kelder (ca. 2,05m x 3,78m).

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie authentieke tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 43m²) voorzien van een erker en mooie laminaatvloer. De woonkamer is voorzien van dubbele tuindeur welke u toegang bieden tot het terras aan de achterzijde. Moderne keuken (ca. 3,70 x 6,10m) (2011) ingericht met een 6 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, diepvries, combimagnetron en de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, van uit de keuken is via een dubbel tuindeur het buitenterras bereikbaar. De keuken is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Vrijstaande geïsoleerde dubbele garage (ca. 6,00 x 8,00m) voorzien van water, electra en een ruime bergzolder.

1e verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 2,03 x 2,92m en 3,50 x 4,33m en 3,22 x 3,99m) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Moderne badkamer (ca. 2,00 x 3,53m) voorzien van een ligbad, inloopdouche, hangtoilet en wastafel.

2e verdieping: De ruime zolder is bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Riante tuin op het zuid-oosten met optimale privacy! De tuin is ingericht met 2 terrassen, riant gazon en diversiteit aan bomen en panten. De tuin is tevens via de achterzijde bereikbaar en door de indeling en ruimte optimaal geschikt voor de dierenliefhebber. Ultiem genieten van rust en ruimte in uw eigen achtertuin.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!