Informatie

Optimaal genieten in deze rustig gelegen vrijstaande woning met vrijstaande dubbele garage op een riant perceel van 2095m²!  

Deze instapklare woning is voorzien van een lichte/L-vormige woonkamer met optimaal tuincontact en moderne keuken voorzien van alle gemakken. De 1e verdieping biedt u 3 keurige slaapkamers en een mooie badkamer. De riante tuin op het zuid-oosten en biedt u voldoende privacy en de mogelijkheden tot het houden van dieren. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Lees meer
Referentie nummer: 6105CE115
Adres: Kerkweg 115
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CE
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT
Aanvaarding: in overleg

Bouwjaar: 1955
Perceeloppervlakte: 2095m².
Inhoud: ca. 525m³.
Woonoppervlakte: ca.129m².
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen, grotendeels dubbelglas, gedeeltelijk rolluiken.
Warmwater/verwarming: HR combi CV ketel (2013, eigendom).
Isolatie: Spouwmuur.

Souterrain: Berg kelder (ca. 2,05m x 3,78m).

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie authentieke tegelvloer. Meterkast. Toiletruimte. Ruime L-vormige woonkamer (ca. 43m²) voorzien van een erker en mooie laminaatvloer. De woonkamer is voorzien van dubbele tuindeur welke u toegang bieden tot het terras aan de achterzijde. Moderne keuken (ca. 3,70 x 6,10m) (2011) ingericht met een 6 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast, diepvries, combimagnetron en de aansluiting voor de wasmachine en wasdroger, van uit de keuken is via een dubbel tuindeur het buitenterras bereikbaar. De keuken is voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Vrijstaande geïsoleerde dubbele garage (ca. 6,00 x 8,00m) voorzien van water, electra en een ruime bergzolder.

1e verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers (ca. 2,03 x 2,92m en 3,50 x 4,33m en 3,22 x 3,99m) allen voorzien van een mooie laminaatvloer. Moderne badkamer (ca. 2,00 x 3,53m) voorzien van een ligbad, inloopdouche, hangtoilet en wastafel.

2e verdieping: De ruime zolder is bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Riante tuin op het zuid-oosten met optimale privacy! De tuin is ingericht met 2 terrassen, riant gazon en diversiteit aan bomen en panten. De tuin is tevens via de achterzijde bereikbaar en door de indeling en ruimte optimaal geschikt voor de dierenliefhebber. Ultiem genieten van rust en ruimte in uw eigen achtertuin.

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor de door u getoonde interesse in deze woning. Hieronder geven wij een kort (globaal) stappenplan met informatie over het kopen van een woning.

Stap 1: Het inplannen van een bezichtiging. Dit kan uitsluitend plaatsvinden na voorafgaande afspraak via ons kantoor. De bezichtigingsafspraak is geheel vrijblijvend.

Stap 2: Bevinding van de bezichtiging. De verkoper heeft zijn best gedaan om de woning tijdens de bezichtiging zo goed mogelijk naar voren te laten komen. Vanzelfsprekend verwacht de verkoper een bericht omtrent uw bevindingen. Ook wanneer u geen verdere belangstelling voor de woning heeft, verzoeken wij u dat even telefonisch aan ons door te geven, zodat wij de eigenaar kunnen informeren.

Stap 3: Het eventueel uitbrengen van een bod op de woning. Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar. Pas zodra u een tegenbod krijgt van de tegenpartij (de verkoper) mag u in de veronderstelling zijn dat u in onderhandeling bent.

Stap 4: Ontbindende voorwaarden. Een veel voorkomende ontbindende voorwaarden is: voorbehoud van financiering. Dit betekend kort gezegd dat indien u de financiering binnen zes weken niet rond krijgt de koop wordt ontbonden. Andere voorbeelden van ontbindende voorwaarde kunnen zijn: ontbinding eigen woning en het verkrijgen van een Nationale Hypotheek Garantie.

Stap 5: Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

Stap 6: De koopovereenkomst. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

Stap 7: De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.