Bel me terug

Rijksweg Noord 1A, Echt

  • |
  • |

In het centrum van Pey - Echt gelegen representatieve praktijk / kantoorruimte met hoogwaardig afwerkingsniveau. Dit object is ingedeeld met o.a. ontvangsthal, diverse kantoren en toiletgroep, kichenette.
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 190 m².

Nadere informatie via ons kantoor. Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van dit object. Wij laten het graag zien!

Bedrijfsvloeroppervlakte: Totaal ca. 190 m² onderverdeeld in
Souterrain: Bergkelder.
Begane grond: ca. 94 m²
1e verdieping: ca. 96 m²

Bereikbaarheid: Echt-Susteren heeft een goede infrastructuur met uitstekende verbindingen. Dit object is gelegen op slechts enkele autominuten afstand van de belangrijke verbindingsweg A2 met snelle verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting en het knooppunt met de A73. Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied; De provinciale weg N-295; het Julianakanaal met los- en laadwal; De luchthaven Maastricht-Aachen Airport (in ca. 30 minuten bereikbaar).

Parkeren: In de nabijheid is er voldoende openbare parkeergelegenheid. .     
Plafonds: Systeemplafond.     
Kozijnen: Kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BM01A
Adres: Rijksweg Noord 1A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BM
Provincie: Limburg
Type: Bedrijfsobject
sub Type: Bedrijfspand
Prijs: (prijs op aanvraag) Prijs op aanvraag
Aanvaarding: per direct