Bel me terug

In het Broek 189, Stevensweert

  • |
  • |

Op het fraaie bungalowpark Porta Isola gelegen perfect onderhouden vrijstaande recreatiewoning voorzien van een dakkapel en rolluiken. De woning is ingedeeld met o.a. een ruime / sfeervolle woonkamer met sfeervolle open haard, moderne keuken, bijkeuken, ruime verzorgde slaapkamers, keurige badkamer voorzien van ligbad, toilet en wastafel. Het fraaie en rustige bungalowpark ligt in het historische vestingstadje Stevensweert nabij havengebied en recreatiegebied “de Maasplassen”. Tevens gelegen op 25 autominuten van Zuid-Limburg en nabij de Belgische en Duitse grens.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Oppervlakte grond:  Ca. 319 m² eigen grond.
Inhoud: Ca. 295 m³
Woonoppervlakte: Ca. 129 m²
Bouwjaar: 1999
Kozijnen: Kunststof kozijnen, dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR Combi CV-ketel (2011).
 

Begane grond: Ruime lichte entreehal. Meterkast. Toilet. Ruime / sfeervolle woonkamer (ca. 35 m²) welke voorzien is van een mooie parketvloer en sfeervolle haard. Via openslaande tuindeuren heeft u direct toegang naar het buitenterras en de verzorgde tuin. Moderne open keuken welke in open verbinding met de woonkamer staat en is ingericht met een moderne lichte aanbouwkeuken geplaatst in een wandopstelling. Het geheel is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, magnetron en koelkast. Praktische bijkeuken (ca. 6 m²). Hierin bevindt zich de opstelling van de C.V. Combiketel (2011) en zijn de aansluitingen voor de was- en droogmachine. Keurige badkamer welke voorzien is van een ligbad, wastafel en toilet.

1e verdieping: Overloop. De 2 ruime keurige slaapkamers (ca. 20 m² en 20 m²) met veel lichtinval, beiden voorzien van een grote kastenwand en 1 voorzien van dakkapel.

2e verdieping: Deze 2e verdieping is in gebruik als bergzolder.

Tuin: In de speels aangelegde verzorgde op het zuiden gelegen tuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is ingericht met een ruim terras, gazon en beplanting.

Gelegen in villapark “Porta Isola” temidden van watersportgebied en direct aan de maasplassen in Midden-Limburg. Niet ver van gezellige en idylische plaatsen als Roermond, Sittard en het “witte stadje” Thorn. Zuid-Limburg ligt op ca. 25 Minuten rijden van het park (Maastricht, Valkenburg, Vaals). Ook uitstapjes naar onze oosterburen (Aken, Düsseldorf of de Eiffel) zijn vanuit Stevensweert goed te doen. Aan de overkant van de Maas ziet u vanuit Stevensweert België liggen. Het Bourgondische Maaseik is heel dichtbij, evenals een gezellige dagtocht naar de Ardennen, Antwerpen, Luik of Brussel. Stevensweert bevindt zich op minder dan 10 minuten rijden van de A2 en A73.

Info park: Het nieuwe villapark “Porta Isola” ligt temidden van een watersportgebied met oneindig veel zwem-, surf- en vaarmogelijkheden, direct aan de maasplassen in Midden Limburg. Aan de ene zijde heeft u een weids uitzicht over het water en de jachthaven en aan de andere kant ziet u de karakteristieke contouren van het voormalige vestingstadje Stevensweert met zijn historische kern. Stevensweert is heel romantisch en het centrum ligt op loopafstand (ca. 150m) van het park. U vindt er leuke winkeltjes, gezellige terrasjes, restaurants, schitterende oude gebouwen en een leuk streekmuseum. Nabij het park zijn steigerplaatsen en een zomer- en winterhaven aanwezig. Zie voor verdere informatie www.portaisola.nl en www.stevensweert.com. Geen makelaarskosten voor de koper.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107BG189
Adres: In het Broek 189
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 159.000  k.k
Aanvaarding: in overleg