Bel me terug

Chatelainplein 9, Echt

  • |
  • |

In het centrum van Pey-Echt gelegen representatieve en luxe afgewerkte praktijk/kantoorruimte met hoogwaardig afwerkingsniveau. Dit object is ingedeeld met o.a. mooie ontvangsthal, receptie, diverse kantoren en toiletgroep. De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 220 m².

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van dit object. Wij laten het graag zien!

Begane grond: Ruime representatieve ontvangsthal. 4 royale kantoorruimten. Ruime balie met kitchenette ca. 20 m². Het pand is voorzien een toiletgroep incl. invalide toilet.
Gelegen aan Chatelainplein, met voldoende parkeerplaatsen.

Algemene  gegevens:
Bereikbaarheid: Echt-Susteren heeft een goede infrastructuur met uitstekende verbindingen. Dit object is gelegen op slechts enkele autominuten afstand van de belangrijke verbindingsweg A2 met snelle verbindingen in noordelijke en zuidelijke richting en het knooppunt met de A73. Daardoor ontstaat een directe autosnelwegverbinding met Noordoost-Nederland, de Duitse grensregio en het achterliggende Ruhrgebied; De provinciale weg N-295; het Julianakanaal met los- en laadwal; De luchthaven Maastricht-Aachen Airport (in ca. 30 minuten bereikbaar).
Parkeren: Voor- en tegenover het pand zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.   
Indeling: Entreehal, royale ontvangsthal, royale receptie, meterkast, centrale gang, garderobe, invalide toilet, 4 royale kantoren, werkkast en toilet met voorportaal.

Referentie nummer: 6102BB009
Adres: Chatelainplein 9
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BB
Provincie: Limburg
Type: Huur
sub Type: Bedrijfspand
Prijs: (huurprijs op aanvraag) € 0  Per maand
Aanvaarding: per direct